Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

298 commentaren van in totaal 298 beoordelingen
Service
Hans van der Biezen (Groessen)
18/07/2018
10

Een voorbeeld: een monteur die altijd aan mijn toyota gt 86 werkt maar vanwege knie klachten geruime tijd maar een aantal uurtjes kan werken komt speciaal op de door mij gewenste afspraak tijd. Naast de geweldige service is het gehele team te complimenteren met hun kennis en professionele opstelling. Verder is de werkplaats netjes en de werksfeer fantastisch. Ik woon drie kwartier rijden van deze garage maar het is zeer zeker de moeite waard om hier de auto in onderhoud te hebben.

Verkoop
Gerard van den Broek (Alverna )
17/07/2018
8

Goede surves en vertrouwelijk

Service
R. Derksen
11/07/2018
9

Wij zijn al ruim 20 jaar klant bij deze dealer en zijn tevreden over de service en flexibele instelling van deze dealer in alle opzichten ( afspraak service beurt/ levering nieuwe auto etc. etc.).

Service
Febo Naaijer (Druten)
09/07/2018
10

Garage dichtbij. Deskundig en vriendelijk personeel. Prettige manier van zaken doen.

Service
Dhr. g.elbers (Winssen)
26/06/2018
8

een prima bedrijf dat passie heeft voor Toyota's en voor klant gerichte omgang t.a.v. koop, verkoop inruil, reparatie en vooral meedenken en meeleven om goed resultaat te verkrijgen , zodat klant zeer tevreden is en dat zoals hier ook omschrijft.

Service
C van Sommeren
20/06/2018
9

Erg klantvriendelijk en eerlijk. Wat er niet in gaat hoeft niet betaald te worden.

Service
cees jacobs (ben leeuwen)
14/06/2018
7

om dat het gewoon goed is

Service
J. Gerets (Nijmegen)
13/06/2018
9

correct, vriendelijk en deskundig

Service
H.G.van Vlaanderen (Beneden Leeuwen)
07/06/2018
8

zeer nette en solide garage.

Service
Elly de Jong (Druten)
06/06/2018
10

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Perfecte service. Vriendelijke mensen

Service
H Arentsen
06/06/2018
9

Correcte behandelingVooraf een goede prijs opgaafGoede en begrijpelijke uitleg (ook voor een leek)

Service
Clemens Janssen (Beuningen)
01/06/2018
10

Prettige garage, kundig en vriendelijk personeel. Kortom: een perfecte Toyotagarage.

Service
Fransien Janssen (Deest)
01/06/2018
9

Zijn klant vriendelijk,en behulpzaam

Service
Piet van Abeelen (Beneden-Leeuwen)
01/06/2018
10

Ik rij al 40 jaar TOYOTA en ben 40 jaar klant bij deze dealer, eerst bij vader Jo en later bij zoon. In al die jaren ben ik correct en goed behandeld, zowel voor onderhoud als nieuwe aanschaf en dat zijn er inmiddels meer dan 10. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Voor mij geen enkele reden om van merk of garagebedrijf te veranderen, daarom geef ik deze dealer voor al die jaren als tevredenklant de WARME DOUCHE

Service
J.J.Janssen (Druten)
29/05/2018
9

We zijn nu en in het verleden altijd correct te woord gestaan door Autobedrijf Van Oijen te Beneden-Leeuwen.

Service
henk van rossum (alphen gld)
25/05/2018
9

DE COMBINATIE WERKPLAATS EN RECEPTIE STRAALT VEEL RUST EN VRIENDELIJKHEID UIT. EN DAT KOMT DOOR DE SAAMHORIGHEID BIJ DIT AUTOBEDIJF

Service
Mevr. J.G. Wiedenhof (Druten)
24/05/2018
9

Iedereen due er werkt is vriendelijk en klantgericht. Ook zonder afspraak wordt je prettig geholpen.

Service
Peter (Tiel)
24/05/2018
9

Aandacht voor de klant. Betrokken werknemers geven de uitstraling betrokken te zijn bij de klant. De klant heeft hier een naam, en geen nummer.

Service
R.P. de Lange (Druten )
24/05/2018
10

Klantvriendelijk en nemen de tijd voor toelichting en uitleg. Maw, je bent geen 'nummer'.

Service
Bert Tolsma
04/05/2018
10

Al jaren klant .bij problemen wordt mee gedacht en op gelost .Gewoon even binnen lopen en er is altijd iemand om kleine dingen met een op te lossen .

Service
Jolanda (Beneden -Leeuwen)
02/05/2018
9

Vriendelijk personeel, betrouwbaar en lekker dichtbij.

Service
Maja van Gelder (Beneden-Leeuwen)
02/05/2018
10

Een uiterst vakkundige garage met zeer klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers.

Verkoop
Paul Hol
30/04/2018
10

Zeer (klant-)vriendelijk en behulpzaam. Koffie staat klaar. Ik zal iedereen, die een auto wilt kopen, verwijzen en aanbevelen om naar Autobedijf Van Oijen te gaan.

Service
Dhr. H.H.Speelman
25/04/2018
10

de service en ontvangst zijn dik in orde. het contact met de bali maar ook met de medewerkers (monteurs) is bijzonder vriendelijk en het totale personeel van hoog tot laag zeer behulpzaam.

Service
h van den hurk (beneden leeuwen)
25/04/2018
9

ik ben zeer tevreden

Service
Piet van Gemert (Wijchen)
25/04/2018
9

Je voelt je echt thuis bij dit bedrijf, met iedereen

Service
Stef Wolters (Beuningen)
25/04/2018
9

Fijne garage. Je wordt correct en volgens afspraak geholpen. In al de jaren dat ik er nu kom kan ik geen onvertogen woord over dit bedrijf zeggen. Je bent er altijd welkom.

Service
Thea van Leijden (Alphen)
25/04/2018
9

Keurig en korect geholpen.

Service
Vreugdenhil
25/04/2018
8

Tevreden

Service
P van Dijk (Boven Leeuwen)
19/04/2018
10

Vakkundig en vriendelijk te woord gestaan. Men neemt alle tijd om je netjes te helpen en evt. vragen uitgebreid te behandelen. Je krijgt niet het gevoel dat je snel de deur wordt uitgewerkt. De vooraf opgegeven kosten voor de grote beurt klopten exact, wel zo prettig. Ik zeg ga zo door!

Service
G. Arendzen (Nijmegen)
09/04/2018
9

omdat ik in de 12 jaar als klant altijd naar tevredenheid ben behandeld

Verkoop
Familie Janssen Steenberg
29/03/2018
9

klantvriendelijk, betrouwbaar, vriendelijk personeel, behulpzaam, voor ons dichtbij.

Service
henk
28/03/2018
10

Toyota van Oijen is helemaal top ben er al 40 jaar klant en dat zal zo wel blijven.Je word er vriendelijk ontvangen in hun mooie showroom,vakbekwaam personeel of het om onderhoud gaat of schadeherstel bij v Oijen ben je op het juiste adres.Kosten worden van te voren overlegd.

Service
Dhr. W. Oerlemans (Beuningen)
07/03/2018
10

Goede service, klantvriendelijk en duidelijkheid omtrent reparaties en wachttijd.

Service
Erna van Oijen de Vries (Beneden Leeuwen)
07/03/2018
9

Receptie zeer vriendelijk, en alleen de laatste klacht wat problemen voor de rest zeer tevreden.ook de monteur die vandaag is mee gereden die krijgt van mij een dikke 10

Service
Leo van Ooijen (Beneden-Leeuwen)
07/03/2018
10

het is voor ons een goede service garage. Altijd kunnen we er terecht.

Service
Dhr M.van Koppenhagen (Maasbommel)
28/02/2018
10

Autobedrijf Van Oijen heeft een geweldige service en gaat daarin verder dan je van een garage mag verwachten. Daarbij is garage van Oijen zeer betrouwbaar en weet je altijd precies waar je aan toe bent. Dank daarvoor!

Service
Jeanine en Wil Schellekens. (Vught.)
16/02/2018
9

De service is het op en neer rijden van 100.km. meer dan waard.De klant is daar nog keizer en geen koning!

Service
Génol de Jong (Heerewaarden)
25/01/2018
9

Een autodealer waar ik graag kom, er is altijd tijd voor je en iedereen heeft luisterend oor, dat is iets wat ik als zeer prettig ervaar.

Service
B. van Nuland
24/01/2018
10

Zoals ik al schreef: we worden altijd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en de service is optimaal!

Service
Harrie van Vlaanderen (Beneden Leeuwen)
21/12/2017
8

Niets is helemaal volmaakt, zoals met alles!! Maar autobedrijf van Oijen is 'n perfecte garage!!

Service
Anne van der Stoep (Boven-Leeuwen)
20/12/2017
10

Als U bij deze dealer komt wordt U zeer correct behandeld. Niet als koning, maar als keizer.Ze staan altijd voor je klaar en staan je vriendelijk te woord.Ik kan me geen fijnere garage voorstellen.

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Pervekt

Service
Reijmer (Deest)
13/12/2017
10

Goede service

Service
Anoniem
07/12/2017
8

zij komen de afspraken na

Service
Anoniem
30/11/2017
10

Ben altijd netjes geholpen. En dit terwijl ik uit een heel andere regio kom en mijn auto daar niet heb gekocht.

Service
Mevr G.E.M.Berends-Mensink (Ewijk)
29/11/2017
10

Het bedrijf ziet er verzorgd en goed verlicht uit,er is goede koffie en wat te lezen,de directie de receptieEn de monteurs zijn vriendelijk en deskundig, dus bij iedereen aan te bevelen.

Service
R.Hoffman (Wamel)
29/11/2017
9

Modern schoon bedrijf . Koffie en bladen voor de klanten. Mag bij de werkzaamheden aanwezig zijn, zodat ik ook de onderkantkon bekijken.

Service
Anoniem
23/11/2017
10

klantvriendelijk en vakbekwaam

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Betrouwbaar, correct en zeer vriendelijk in de omgang

Service
fam van Wijk-Jetten (Beneden Leeuwen)
22/11/2017
9

Fijne mensen met verstand van zaken.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Je wordt er snel vriendelijk en correct geholpen.OOK zeer betrouwbaar om een apk te laten doen

Service
Dhr. Aalbers (Druten)
08/11/2017
10

Prima service en prima communicatie

Service
Anny Dekkers (Utrecht)
03/11/2017
10

Ik ben al talloze jaren, klant bij Autobedrijf van Oijen B.V. te Beneden-LeeuwenEen zéér fijn bedrijf, met mensen die behulpzaam en met grote vakkennis hun werk uitvoeren!Ook altijd goed met je meedenken, om de kosten zo laag mogelijk te houden voor jou, als klantVerder valt de persoonlijke benadering enorm op!Ik woon sinds enkele maanden in Utrecht (dus uurtje rijden), maar blijf ZÉKER klant, bij dit fantastische Autobedrijf!

Service
Theo Zondag (Beneden-Leeuwen )
01/11/2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben ov er service

Service
Regina van Dee (Wijchen)
27/10/2017
10

Fijne vriendelijke medewerkers. Staan direct voor je klaar. Duidelijke prijsafspraken.

Service
Ronald van Vierzen (Nijmegen)
27/10/2017
10

De mensen daar hebbenmijn volle vertrouwen. Dat mijn vertrouwen terecht is, is diverse malen bewezen in het verleden. Ik kom er graag, ken alle monteurs bij naam en met de baas, ****, is het goed enn prettig zaken doen. Ik woon in Nijmegen en heb een andere Toyota dealer op een paar kilometer afstand, maar ik blijf bij van Ooijen in Beneden-Leeuwen komen.

Service
C.G.Schoonhoven (beneden-Leeuwen)
26/10/2017
8

Vriendelijke medewerkers , kan er altijd terecht, als het niet gelijk verholpen kan worden hoef ik niet lang te wachten voor een afspraak.Er wordt ook met je meegedacht, bv bij een reparatie om de kosten ook een beetje normaal te houden

Service
Jan Peters (Horssen)
25/10/2017
9

Garage Van Oijen is klantgericht, professioneel en zeer klantvriendelijk.

Service
Dorien van Rossum (Beneden leeuwen )
16/10/2017
10

Klant vriendelijkPerfecte service Goed geregeld

Service
Anoniem
12/10/2017
8

Vakgarage/team!

Service
Anoniem
11/10/2017
8

Prettig bedrijf met mooie uitstraling. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Er is altijd koffie (meerdere keuzes) mét een koekje en voldoende tijdschriften om te lezen als je moet of wilt wachten. Wat mij persoonlijk betreft omdat ik niet direct in de buurt woon is er een leenfiets beschikbaar om even naar het centrum van het dorp te gaan.

Service
Henny Kootkar (Rossum (gld))
11/10/2017
9

Omdat het prima deskundige vakmensen zijn,die die positief in het leven staan,en van TOYOTA !!

Service
Bartje Schreuders (Heerewaarden)
09/10/2017
10

wordt altijd correct en perfect behandeld en de koffie er bij.

Service
Dhr. W. de Valk (Druten)
09/10/2017
10

Prettige, eerlijke garage, waar je helemaal niet het idee hebt dat je te veel betaalt.

Verkoop
Anoniem
06/10/2017
10

Viendelijke benadering zonder opdringerig te zijn hetgeen bij mij een positieve uitwerking heeft, zou de verkoper enigzins opdringerig overkomen, dan waren mijn partner en ik waarschijnlijk niet tot een overeenkomst gekomen en zo weer vertrokken.

Service
A. Beumer (Leur)
04/10/2017
9

dealer die nog tijd en aandacht heeft voor zijn klanten. duidelijk overleg en uitleg van de werkzaamheden en de rekening. ben zeer tevreden

Service
Anoniem
04/10/2017
9

De wijze waarop je ontvangen wordt bij de receptie, te woord gestaan wordt door de receptioniste én de onderhoudsmonteurs spreekt mij erg aan. Ze zijn vriendelijk, correct en daarnaast vakkundig. Wat wil je nog meer!

Service
Anoniem
29/09/2017
9

Goede en vriendelijke mensen.

Service
Wilma de Leeuw (Boven-Leeuwen)
29/09/2017
10

Wij worden altijd vriendelijk behandeld en als je ergens over belt, word je meteen geholpen of krijg je advies wat te doen. Wij hebben eigenlijk nooit klachten over de Toyota garage van Oijen.

Verkoop
A.Stapel (Deest)
25/09/2017
10

Goede uitlegNemen alle tijd voor je

Service
Harry Janssen (Arnhem)
13/09/2017
10

Mensen met liefde voor het vak en vertrouwensvol naar de klant toe

Service
Jan Rutten (Ewijk)
13/09/2017
9

zoals al eerder is vermeld. Ik ben zeer tevreden bij deze garage.

Verkoop
Dhr. John Slot (Druten)
06/09/2017
8

Bijzonder tevreden over het verloop van de transactie.Ik zal u zeker aanraden bij kennissen.Ga vooral door op deze manier van zaken doen.

Verkoop
Anoniem
31/08/2017
9

service en klantvriendelijk

Service
Ton Kotter (Beuniningen)
30/08/2017
9

Ik ben al enkele jaren een tevreden klant.Goede service en je wordt zeer vriendelijk benaderd.

Service
Anoniem
28/08/2017
9

Duidelijke afspraken, snelle service. Helemaal tevreden. Vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
25/08/2017
10

vakbekwaam ,goede service en een uitstekend product

Service
Anoniem
17/08/2017
9

correct , vriendelijk, houden contact met de klant,

Service
Anoniem
16/08/2017
10

Buiten gewoon vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel receptie als werkplaats! Op mijn verzoek ivm onze vakantie de multiriem laten vervangen, dit werd door van Oijen binnen enkele dagen geregeld ondanks dat zij ook met een krappe bezetting zaten, top!

Service
Hvan Dinteren
16/08/2017
10

Goede service wij zijn zeer tevreden ,staan direct voor je klaar

Verkoop
Mevr.A.F.H.Jansen-Janssen (Horssen)
07/08/2017
10

Bij garage van Oijen staat klantvriendelijkheid, service en deskundigheid hoog in het vaandel. Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Bij aanschaf van een nieuwe Toyota krijgen we altijd een goed advies om de juiste keuze te kunnen maken.Inmiddels hebben we vier nieuwe Toyota's bij van Oijen gekocht en altijd tot volle tevredenheid. Over Toyota en garage van Oijen zijn we zeer tevreden en kunnen we iedereen van harte aanbevelen.

Service
mevr. Kuijpers (Druten)
28/07/2017
10

Bedankt voor de goede survers

Service
Anoniem
26/07/2017
9

klantvriendelijkheid en services

Service
Arno Brijan (Winssen)
26/07/2017
9

Fijne garage

Service
Dhr. g.elbers (Winssen)
26/07/2017
8

prettige samenwerking klant

Service
Anoniem
24/07/2017
9

goede service en zeer klantvriendelijk

Service
W. Burgers
24/07/2017
9

Prijsopgave vooraf. Tijdens onderhoud correcte informatie over extra reparatie. Vriendelijke dame aan de balie. Gehaald en gebracht. Vriendelijk en deskundig personeel.

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Prettige en deskundige ontvangst zowel in de showroom als in de garage. Altijd tijd voor hulp.

Service
henk van rossum (alphen gld)
12/07/2017
10

HET IS GEWOON GEWELDIG. ANDERE WOORDEN HEB IK NIET.

Service
Jan Vervoort (Wamel)
12/07/2017
8

Klantvriendelijk, persoonlijk en naar mijn gevoel vertrouwd.
Prijs naar mijn idee vergelijkbaar met andere garage's , dus altijd te duur, maar dat zal aan mij liggen omdat ik niet veel aan een auto wil uitgeven.

Service
Theo Roelofs (Druten)
12/07/2017
8

De klant wordt in alle eerlijkheid behandeld

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Vakbekwame mensen met veel liefde voor hun vak en die open staan voor de mensen. (en zich wederom schamen over de uitslag van Toyota op de 24 uur van Le Mans)

Service
Dhr Hans.Arentsen (Boven Leuwen)
23/06/2017
9

nette ontvangst, duidelijk inde afspraken, klant vriendelijk
en je kunt ook zo binnen lopen voor een kleinigheidje als een lampje vervangen e,d

Verkoop
gtakken (maurik)
21/06/2017
10

jewordtnetjestewoordgestaan/endeserviceisgoed

Service
Mevr. J.G. Wiedenhof (Druten)
21/06/2017
10

Je wordt fijn geholpen bij deze garage met zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Een garage waar de klant zich nog 'koning' voelt en waar men in oplossingen denkt.

Service
Ellie den Biesen
08/06/2017
10

Perfecte service, aardige medewerkers, keurig bedrijf!

Service
Anoniem
24/05/2017
9

vriendelijk

Service
R.en Fr.Janssen (Deest)
24/05/2017
9

Goede service,
Vriendeliik en behulpzaan personeel

Service
Leks de goey
10/05/2017
10

Alle afspraken zijn de afgelopen 4 jaar prima verlopen.

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Fijne service en medewerkers

Service
Louis van de Camp (Megen)
18/04/2017
10

Heel betrouwbare garage, klantvriendelijk, kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Buitengewoon klantvriendelijk en zeer kundig.

Service
J.C.M. Berris (Druten)
12/04/2017
9

Ik ben hier sinds mij pensionering in 1990 klant en heb toen ook mijn eerste Toyota gekocht ,en steeds Toyota blijven rijden ,volgens mijn oude geheugen is dit de vijfde. ik ruil voorlopig niet meer in daar deze auto na 10 jaar nog maar 44000 gelopen heeft en het nog steeds goed doet , en ik in mijn 84 levens jaar zit . Ben hier altijd goed behandeld.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Het is een prettige garage met vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
03/04/2017
9

Een goede autobedrijf. Goed en vriendelijk personeel.

Service
M. Florussen (Druten)
29/03/2017
9

Prettig en goed personeel ook zeer vakbekwaam

Service
Thea van Leijden
29/03/2017
9

Hulp vaardig en klant vriendelijk

Verkoop
Rob en Scarlett den Heijer (Mook)
27/03/2017
10

We zijn bij Autobedrijf Van Oijen heel prettig geholpen. Het is een gezellig familiebedrijf waar iedereen zijn best doet!

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Netjes geholpen, je krijgt niet het gevoel dat men er zich snel vanaf wil maken maar zijn oprecht geïnteresseerd in de klant, geen vraag is teveel.

Service
Schiks 6657andere 51
23/03/2017
10

Zeer vertrouwd adres

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Vriendelijk personeel, goede communicatie, correcte reparatie. Precies zoals afgesproken.

Service
Henk Speelman (Beneden Leeuwen)
16/03/2017
10

Ik ben dik tevreden met zowel het advies aan de balie dan wel het advies en de hulpvaardige monteurs in de garage.
Het is prettig om zo goed geholpen te worden.

Service
Jos Janssen (druten)
16/03/2017
9

We komen graag voor problemen naar dit autobedrijf

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Prima bedrijf met vlotte behandeling

Service
Will.H. van de Pol (Dreumel)
08/03/2017
10

De receptie alsook het technisch personeel doen er alles aan om de klant van dienst te zijn. Prima garage !

Service
Anoniem
01/03/2017
8

Voel me als klant prettig bejegend en ervaar goede zorg voor mijn auto; ik wil het hele team daarvoor complimenteren & bedanken!

Service
Hans van der Biezen
24/02/2017
10

Autobedrijf Van Oijen is een zeer klantvriendelijk bedrijf.
Een compliment aan de monteurs in de werkplaats die in een goede sfeer het onderhoud aan de auto professioneel uitvoeren.
Met kennis van zaken ga je na het onderhoud met een fijn gevoel weer de weg op.
Gewoon een toppertje!

Verkoop
Yvonne en Rob Banis (Tiel)
16/02/2017
10

Persoonlijke benadering. Vriendelijk en bekwaam personeel. Staan altijd voor je klaar.

Service
Jan van Genderen (Spijkenisse)
02/02/2017
10

Deskundig en vriendelijk personeel. Uitermate klantvriendelijk en een heldere kostenspecificatie vooraf.

Service
Anoniem
20/01/2017
8

Je wordt als klant correct en fair behandeld.

Service
Anoniem
28/12/2016
9

Een garage waar je je thuis voelt

Service
Jan van de Pol (Druten)
30/11/2016
10

Klantvriendelijk
Transparant
Gemoedelijk

Service
Anoniem
20/11/2016
10

Goede service en aangename contacten

Service
Hansvelden
18/11/2016
10

Behulpzaam en vriendelijk

Service
M. Florussen (Druten)
18/11/2016
10

Ze spelen goed in op de wens van de klant

Service
Willem Berendse (Boven-Leeuwen)
18/11/2016
10

Top service; vriendelijke, eerlijke en professionele medewerkers; perfect werk geleverd tegen een eerlijke prijs!

Service
Anoniem
16/11/2016
10

Ik ben dik tevreden over de uitvoering en afhandeling van onderhoud uitgevoerd aan mijn Auris.

Service
Mevr. de Valk (Balgoij)
14/11/2016
10

mijn ervaring met deze dealer is zeer goed, klantvriendelijk ,vooraf prijsopgave, nette zaak waar je kunt wachten met de mogelijkheid om iets te drinken ,goede uitleg over gedane werkzaamheden en overleg over eventuele extra materiaal/werkzaamheden.

Service
Dhr fleuren (Wijchen)
25/10/2016
9

Wordt goed behandeld uitstraling nemen tijd voor klant

Service
Dorien van Rossum (Beneden-Leeuwen)
20/10/2016
9

prima verzorgd bedrijf goede service

Service
Ruud Hoffman (Wamel)
17/10/2016
10

Zelf zou ik geen verbeteringen weten. Op tijd begonnen om 8 uur 's morgens en was aanwezig bij de controlepunten.
Prettige verhouding met de monteur.

Service
Anoniem
12/10/2016
8

Ik ben tevreden maar heb verder ook nooit veel problemen gehad met de auto.
Het personeel is vriendelijk en alert en ik kan altijd iets regelen zo dat het mij uitkomt.
Heb tot nu geen enkele klacht en hoop dit zo te houden.

Service
Junilla Versteeg (Beneden-Leeuwen )
12/10/2016
10

Vriendelijke, professionele en super snelle service.

Service
Jan Rutten (Ewijk)
05/10/2016
9

worden prettig en correct behandeld

Service
Anoniem
03/10/2016
10

ik ben zeer tevreden over deze garage.

Service
A Beumer (Leur)
29/09/2016
10

veel vertrouwen en deskundig, super aardige mensen die met je mee denken en of je nu komt met een oudere auto of met een nieuwe auto mijn ervaring is dat je goed en vriendelijk word geholpen

Service
Ger van Dreumel (Beuningen)
19/09/2016
9

behulpzaam.vriendelijk ,goede uitleg (sleutel) en snel

Service
cor van os (dreumel)
16/09/2016
10

zeer betrouwbaar en zeer goede monteurs en medewerkers.

Service
Harrie van Vlaanderen (Beneden Leeuwen)
15/09/2016
9

'N voorbeeld: ik werd 'n keer door de garage gebeld of ik met de wagen naar de garage wilde komen.
Ik vroeg wat er aan de hand was.
Het antwoord was, 'n monteur was bij 'n tankstation in het dorp, en ik kwam daar toen langs.
Hij hoorde iets aan de wagen, ging naar de garage en zei: is dat en dat nummer 'n klant van ons?
Jawel, dan laat hem maar naar de garage komen, want ik hoorde wat dat niet goed was.
En dat klopte.
Dat bedoel ik met attent zijn!!!

Service
Dhr H.Janssen (Arnhem)
14/09/2016
10

Eerlijk naar de klant de service is heel goed bij mijn dealer waar ik zeer tevreden om ben

Service
Trudy (Beneden leeuwen)
14/09/2016
9

Betrouwbaar vriendelijk werken netjes en kundig personeel

Service
Leo Kuijpers (Beneden-leeuwen)
11/08/2016
10

Deze dealer is persoonlijk meestal gemakkelijk benaderbaar. Zijn medewerkers zijn altijd zeer correct en tevens goed benaderbaar, leggen altijd alles goed begrijpbaar uit.
Ook de receptiemedewerkers/ster staan je altijd perfect te woord en denken ook mee.

Service
Dhr. William Smits (Maasbommel)
04/08/2016
10

Al jaren uitstekende, klantvriendelijke en betekenisvolle service.

Service
Bas Ouwens (Dordrecht)
03/08/2016
9

Om de tevredenheid

Service
Familie van der Stoep (Boven-Leeuwen)
20/07/2016
10

de klant is bij deze Toyota dealer geen koning maar keizer.

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Betrouwbaar en duidelijk

Service
C harmsen (Horssen)
13/07/2016
10

Zeer goede service en kwaliteit word hier gegeven

Verkoop
Mevr.WEJ Verploegen (Ewijk)
13/07/2016
8

Een acht vind ik een gepast en mooi cijfer.

Service
Anoniem
06/07/2016
9

Goede snelle service, klantvriendelijk staat hoog in het vaandel

Service
Leo van 't hooft (Alphen)
27/06/2016
10

Blij met deze dealer zeer goede service

Service
andre van eck (maasbommel)
22/06/2016
10

adequaat personeel,behulpzaam, goede uitleg en vriendelijke receptie.Erg goed bedrijf!

Service
Mv. Janssen (Deest)
08/06/2016
9

Ze zijn goed en vriendelijk

Service
N. van Helvoort (Boven-Leeuwen)
08/06/2016
10

Betrouwbaar, goede service, zeer klantvriendelijk

Service
R. Renkens (Wamel)
02/06/2016
9

Omdat wij zeer tevreden zijn eigenlijk over alles.
Prettige receptie, telefoniste, monteurs en verkopers.
Wij worden altijd zeer prettig behandeld, en wij zijn ook zeer tevreden over onze Aygo

Service
T vd Heuvel (Gorinchem)
01/06/2016
10

komt eerlijk over,valt mee te onderhandelen en geeft waar voor zijn geld

Service
Anoniem
24/05/2016
8

Het is een prima bedrijf

Service
Anoniem
18/05/2016
8

Vriendelijk aan de receptie, lossen problemen naar tevredenheid op.

Service
Dhr. W. de Valk (Druten)
13/05/2016
10

Goede garage. Ondanks het mooie gebouw (Een geweldige verbetering i.v.m. de vroegere huisvesting) zijn de gevraagde prijzen heel normaal gebleven. Een aanrader voor de gehele streek!

Verkoop
Anoniem
02/05/2016
9

de correcte behandeling en het weten dat ik bijeen vertrouwde garage ben

Service
Dhr. Florussen (Druten)
29/04/2016
8

Nemen tijd voor de wensen van de klant

Service
Ton Kotter (Beuningen)
29/04/2016
9

Goede service en kwaliteit.

Service
Anoniem
14/04/2016
10

De mensen zijn vriendelijk en service gericht. Er word probleem oplossend gewerkt en mee gedacht met de klant.

Service
Anoniem
06/04/2016
10

We worden altijd vriendelijk ontvangen en hebben in de 8 jaar dat we onze Toyota hebben, nog nooit een klacht gehad!

Service
Gerard Hol (Beneden-Leeuwen)
31/03/2016
10

Een leuke garage, waar de klant nog een naam heeft en zeker geen nummer is! Vriendelijke jonge dame aan de receptie en een gratis haal en breng service.

Service
Th. Van Leijden (Alphen)
30/03/2016
8

Ik wordt correct geholpen en krijg uitleg waar dat nodig is.

Service
Anoniem
29/03/2016
8

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Men weet van tevoren wat de kosten zijn en bij onverwachte dingen neemt men contact op om te overleggen. Bij ophalen van de auto wordt volledig uitleg gegeven over de reparatie/onderhoud van de auto.

Service
Anoniem
17/03/2016
10

Een autodealer zoals je het verwacht, altijd helder, duidelijk en vertrouwd.

Service
Anoniem
16/03/2016
9

Vakmannen waar ik prettig mee kan werken!

Service
Dhr van Eldik (Wamel)
16/03/2016
9

Service/vriendelijk, ze kennen je nog

Service
sjaak zondag (beneden leeuwen)
09/03/2016
9

klant vriendelijk en een prima service

Service
Anoniem
07/03/2016
9

prima kwaliteit, voorlichting, vriendelijkheid en bekwaamheid personeel

Service
Louis van de camp (Megen )
02/03/2016
9

Betrouwbaar
Klantvriendelijk
Afspraken worden nageleefd
Prijs en kwaliteit in evenwicht

Service
Familie van der Stoep (Boven-Leeuwen)
24/02/2016
10

Het is de meest betrouwbare autodealer die we ooit hebben meegemaakt! De klant is hier koning ( keizer, zullen we zeggen !! )
het personeel is ongelooflijk vriendelijk en je voelt je altijd gehoord.
Prettig om zaken mee te doen.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Goede uitleg en behandeling, vooraf prijsopgaaf die klopt, vriendelijk en deskundig personeel, behulpzaam en meedenkend.

Service
F.N. (Druten)
22/01/2016
9

De hartelijke ontvangst. De service (Toyota eigen) De manier van zaken doen bij inruil.

Service
Anoniem
18/01/2016
9

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Verkoop
Jan-Willem (Wijchen)
24/12/2015
10

Goede service, persoonlijk ze kennen je naam en wensen.

Service
Bart Gijsbers (Beneden Leeuwen)
23/12/2015
9

De Dealer is perfect ik heb wel klachten op TOYOTA !!!!

Service
Karel van gestel (Oss)
23/12/2015
9

Kort en krachtig een fijne dealer met fantastisch personeel

Service
Jan Peters (Horssen)
09/12/2015
9

Vertrouwenwekkend. Vriendelijk, vakkundig en correct. Qua imago, een uitstekende vertegenwoordiger voor de hele autobranche!

Service
R.en Fr.Janssen (DEEST)
09/12/2015
9

Gewoon vriendelijk en betrouwbaar ze zijn gewoon goed

Service
Roel van Kessel (Alem)
26/11/2015
9

Word altijd heel goed geholpen.

Verkoop
Mevr. v.d. Velden (Heerewaarden)
25/11/2015
10

Vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en duidelijkheid.

Service
Jan van Kerkhof (Beneden Leeuwen)
11/11/2015
9

klantvriendelijk, goede service, meedenken, betaalbaar

Service
Anoniem
09/11/2015
10

Ik ben al ongeveer 32 jaar klant van deze garage. Heb enkele netelige situaties meegemaakt met mijn auto's in t verleden door eigen toedoen. Maar altijd fantastisch geholpen. Waar ik ook was, ze komen me ophalen met twee werknemers. Ook in de garage is er een prettige sfeer bij de receptie. Er word ook altijd overlegd op een prettige manier. Niets is teveel.

Service
Peter van Dee (Wijchen)
02/11/2015
10

Fijne dealer. Werken zeer vriendelijke mensen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Werken er hard voor om klanten tevreden te stellen.

Service
Anoniem
28/10/2015
10

Gewoon een eerlijk garagebedrijf met vriendelijk, deskundig personeel, bovendien: als je even moet wachten: de koffie is er prima!

Service
Anoniem
26/10/2015
9

Zeer tevreden over de service. Vriendelijk personeel, kwaliteit is goed, ze nemen alle tijd voor de klant, verhouding prijs-kwaliteit is goed.

Service
Henni de Jong (Alphen)
21/10/2015
10

Goed afgehandeld na de hagelschade (top) Ziet er weer netjes uit.

Verkoop
Anoniem
14/10/2015
8

Deze dealer heeft in al die jaren veel vertrouwen bij mij plus een heel goed gevoel

Verkoop
Anoniem
13/10/2015
8

Ik ben pretig geholpen

Service
Wil Gregoor (Druten)
12/10/2015
10

Wat vooraf wordt afgesproken wordt correct nagekomen, ik wordt altijd prettig te woord gestaan. Met andere woorden, ik ben zeer tevreden. Met vriendelijke groet, een tevreden Toyota rijder.

Service
Anne van der Stoep (Boven-Leeuwen)
05/10/2015
10

Als je Toyota een beurt nodig heeft, is dit het beste adres om heen te gaan. De klant is KONING hier en alles verloopt zoals het hoort. Geen plotselinge extra kosten alles hoor je vooraf. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je bij deze dealer belangrijk! Het is persoonlijk en warm. Het is een echte aanrader.

Service
J. de Jong (Beneden Leeuwen)
30/09/2015
8

Goede sevice en vriendelijke bejegening

Service
Anoniem
23/09/2015
8

prijs kwaliteit verhouding

Service
Cor van Os (Dreumel)
23/09/2015
9

zeer betrouwbaar .

Service
Henny Poulussen (Druten)
23/09/2015
10

Klantvriendelijk oprecht, meedenkend, kennis

Service
Ronald van Vierzen (Nijmegen)
21/09/2015
10

Ik vertrouw deze mensen en het bedrijf. Telkens opnieuw wordt dat bevestigd. Persoonlijke aandacht en service. Ook onderling is de stemming prima. Daarom nauwelijks verloop in medewerkers.

Service
Cor Jansen (Horssen)
16/09/2015
10


Toyota dealer van Oijen is een garage waar men de klant nog kent. De klant staat hier nog centraal en er wordt meegedacht als er eens problemen zijn, wat overigens zelden voorkomt. Inmiddels hebben wij drie Toyota's bij van Oijen gekocht en ook de vierde gaan wij daar zeker kopen. Goede service, vakbekwaam, klantvriendelijk, kortom een garage die ik iedereen kan aanbevelen.




Verkoop
Frans Wouters (Druten)
16/09/2015
9

Ik vind de persoonlijke benadering erg prettig, en je voelt je welkom.
Er wordt ook naar je geluisterd.

Verkoop
Arthur Boers (Ben Leeuwen)
11/09/2015
10

Deze auto is de 2e auto die besteld is de eerste had dak schade en werd zonder problemen weer in genomen en er werd een nieuwe besteld.

Service
Bas Ouwens (Dordrecht)
11/09/2015
10

Dik tevreden over dit autobedrijf goede service en lekkere koffie groet bas

Service
Leo Kuijpers (Beneden-Leeuwen)
11/09/2015
9

Bij mijn dealer wordt je altijd correct te woord gestaan door de medewerkers van de receptie en ook door de diverse monteurs waar je een bepaalde band mee krijgt.

Service
Mevr.G.E.M. Berends-Mensink (Ewijk)
11/09/2015
10

Prima dealer vriendelijk en vakbekwaam personeel

Service
Mevr.Henny Kootkar (Rossum)
11/09/2015
9

Omdat het een sympathiek bedrijf is,met gemotiveerd personeel,vriendelijk,en deskundig.

Verkoop
Anoniem
19/08/2015
10

Een uitstekende service van het begin tot aan het eind.

Verkoop
Tommy van Beem (Beneden-Leeuwen)
19/08/2015
9

Dit bedrijf kan ik omschrijven als een zeer positieve ervaring. De medewerkers zijn vriendelijk, hebben kennis van zaken en luisteren naar de klant.

Service
W. van de Pol (Dreumel)
06/08/2015
8

Reeds acht jaar bij deze dealer, zonder problemen.

Verkoop
Senga Coaching (Tiel)
05/08/2015
9

Een bedrijf met betrokken medewerkers die je werkelijk het gevoel geven dat er aandacht is voor de klant. Denken mee met de klant en dit geeft een positief en vertrouwd gevoel.

Service
Anoniem
15/07/2015
9

behulpzaam en vriendelijk

Service
Broer van oijen (altforst)
15/07/2015
10

omdat alles snel ,goed en volgens afspraak is verlopen

Service
Miriam de Weijert (Boven-leeuwen)
13/07/2015
10

Erg goede service!

Verkoop
Tineke van Egmond (Rijnsburg)
22/06/2015
10

altijd vriendelijk en je wordt correct geholpen en kennis van zaken

Service
H.van Hees
17/06/2015
9

prima garage - het personeel is aardig en correct - de werkplaats is toegankelijk als nodig .

Verkoop
J.Gerets (Nijmegen)
17/06/2015
9

alles correct

Service
Pietje Dekkers (Boven-Leeuwen)
17/06/2015
9

zeer klantvriendelijk, ze bellen als er iets is, duidelijke uitleg, heb zeer veel vertrouwen in dit bedrijf!

Service
Teun vd Heuvel (Gorinchem)
17/06/2015
9

super

Service
Anoniem
03/06/2015
10

prima service, wordt naar je geluisterd, gezellig sfeertje onder elkaar.

Service
A Beumer (Leur)
28/05/2015
9

je word er zeer vriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen.

Service
Hannelore van Nood (Deest)
27/05/2015
7

Het is mijn eerste keer, en was tevreden, misschien de volgende keer een betere score

Verkoop
J.M. van Son (Nijmegen)
26/05/2015
9

De sfeer die er in het bedrijf hangt is erg positief. Men wordt er als klant behandeld zoals men dat graag ziet, en niet als een nummer, wat vaak bij grotere bedrijven wel het geval is.

Service
Anoniem
20/05/2015
9

betrouwbaar, klantvriendelijk en vakkundig

Service
Bert van Elk (Beneden-Leeuwen)
20/05/2015
8

Eigenlijk was alles perfect. Maar een 9 of een 10 geef ik nooit.

Service
Jo Gerets (Nijmegen)
18/05/2015
9

in alles correct

Service
Leo van Ooijen (Beneden-Leeuwen)
18/05/2015
9

Als wij iets aan onze auto hebben, kunnen we er meteen langsrijden. Als ze kunnen maken ze het meteen. en anders een leenauto.
Perfect

Service
Van Dongen (Elst)
18/05/2015
10

Dik tevreden over dit autobedrijf: goede service, duidelijk, men kent de klant, zeer behulpzaam, geen minpunten!

Service
Anoniem
13/05/2015
9

aardig personeel vakbekwaam en persoonlijk advies

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Goede service en lekkere koffie, ik ben tevreden.

Service
Gerard GBJM van der Heide (Druten)
29/04/2015
10

Uitstekend. Vertrouwenwekkend, vriendelijk, deskundig, duidelijke informatie.

Service
Anoniem
25/03/2015
9

supervriendelijke, snelle en correcte service en vakkundige vakmensen.

Service
Anoniem
23/03/2015
8

Omdat 8 goed betekent. Wat zouden we heerlijk leven als alles goed was.

Verkoop
M.v.Dinteren (Wamel)
23/03/2015
10

resepectvol vriendelijk eerlijk gastvrij alletijd

Service
WAM Schellekens (Vught)
25/02/2015
8

Een prima zaak allen de afstand naar Vught is groot.

Verkoop
M. J. Kostwinder (Hippolytushoef)
11/02/2015
9

Goede service, vriendelijkheid en gemoedelijkheid.

Service
W. J. den Breejen (Beuningen)
11/02/2015
10

Het is voor mij een prima garage. De klant is hier nog Koning. Zonder veel vragen en uitleg worden de werkzaamheden perfect uitgevoerd. De auto is op het afgesproken tijdstip gereed. Bij het ophalen van de auto worden uitgevoerde werkzaamheden en de factuur besproken.

Verkoop
Jo van Kerkhof. (Beneden Leeuwen.)
09/02/2015
9

Wij zijn tot nu toe zeer tevreden en hopen dat ook te blijven in de toekomst.

Service
Anoniem
04/02/2015
8

Je wordt als klant behandeld, vriendelijk, lijkt mij als niet technisch zijnde een kundig bedrijf. Ik vraag me wel af of je een vaste klant de kosten van vervanging lampen ( dus niet de lampen zelf) in rekening moet brengen.

Service
G.J.J.van Ballegoij
04/02/2015
7

Vooral vriendelijkheid van het personeel en de samenwerking met de klant een probleem oplost.

Verkoop
Karel van gestel (Oss)
04/02/2015
10

Een fijn bedrijf met een fijn korte lijnen structuur en waar volgens mij met plezier gewerkt word ik zou zeggen ga zo door

Verkoop
Ricky Dekkers (Boven-Leeuwen)
28/01/2015
10

We zijn correct en netjes behandeld. Alles is goed uitgelegd. Wij vonden het uitstekend!

Service
Dhr. Van Heck (Beneden Leeuwen)
26/01/2015
10

Als garage van Oijen er niet was zou ik waarschijnlijk geen Toyota rijden.

Verkoop
Febo Naaijer (Druten)
26/01/2015
9

prettige ontvangst. goede voorlichting. duidelijke offerte.

Verkoop
Joyce en Ton Zaal (Beneden-Leeuwen)
26/01/2015
9

Puur op basis van vertrouwen in deze dealer in het verleden opgedaan hebben mij doen besluiten om na 41 jaar Toyota te hebben gereden weer een Toyota bij hen te kopen.
Ze hebben ons altijd netjes geholpen. Wij hebben er over gedacht om een ander merk te kopen, gezien de onbeschoft dure onderdelen van Toyota, maar gezien de opgebouwde relatie toch weer besloten om bij hen weer een auto te kopen. Als die onderdelen zo duur blijven, is de kans groot, dat wij een keer overstappen.

Service
Anoniem
30/12/2014
8

Afspraken zijn duidelijk. Ik word netjes ontvangen en ga ervan uit dat de auto goed nagekeken wordt.

Service
Anoniem
30/12/2014
9

De behandeling is vriendelijk en correct

Service
Anoniem
29/12/2014
10

Ik ben al jaren klant en je wordt er nog persoonlijk behandeld, je bent er geen nummer!

Service
Anoniem
24/12/2014
9

Goede service, persoonlijk, kleinschalige opzet

Verkoop
H.Hendriks (Horssen)
23/12/2014
10

Klantvriendelijk en service gericht.

Service
Rian de Jong (Altforst)
08/12/2014
10

Goede service, staan direct voor je klaar. Zeer klantvriendelijk.

Service
R. van Hees (Druten)
04/12/2014
9

prima geholpen fijn personeel afspraken goed nagekomen

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Prima service vriendelijk mensen zeer goed geholpen.

Service
Roel van Kessel (Alem)
02/12/2014
10

Omdat ik altijd erg goed word geholpen.

Verkoop
Carla van Leeuwen (Beneden-Leeuwen)
27/11/2014
9

betrouwbaar zeer vriendelijk wordt altijd goed geholpen

Service
Jan van Kerkhof (Beneden-Leeuwen)
29/10/2014
9

betrouwbare wagen en personeel kennis van zaken

Service
Gerard GBJM van der Heide (Druten)
28/10/2014
8

De dienstverlening is goed! Als je een auto hebt ingeruild wordt die verkocht voor bijna twee maal de inruilprijs. Dat vind ik niet helemaal in evenwicht!

Service
Anoniem
27/10/2014
9

Pluspunten:
Persoonlijke benadering (je wordt met je naam aangesproken!)
Altijd vriendelijke en ter zake doende uitleg.
Klein en overzichtelijk bedrijf
geode auto's

Verkoop
Familie van Dee (Wijchen)
27/10/2014
10

Fijne dealer met medewerkers die vriendelijk zijn op een normale manier. Medewerkers die weten wat de klant wil.

Service
J J Janssen (Druten)
27/10/2014
9

Omdat we heel goed behandeld worden en correct te woord worden gestaan en dat men klantvriendelijk is.

Service
Joost (Beneden-Leeuwen)
27/10/2014
10

Super bedrijf

Service
Anoniem
23/10/2014
9

Zeer klantvriendelijk, altijd bereid om je te helpen. Goede prijsopgaaf van te voren voor de te verwachtte onderhoud of reparatie.

Verkoop
Mevr. janssen (Dreumel)
22/10/2014
10

prima service en aardig personeel

Service
Davids, GBL (Bergharen)
21/10/2014
9

Altijd een luisterend oor als er een probleem met de auto is (gelukkig weinig). Goede service van de front-office medewerkers en monteurs die klantvriendelijk zijn oplossingsgericht denken.

Service
Gerard Jansen (Appeltern)
21/10/2014
10

Prettige omgang, er is een luisterend oor en met je problemen wat de auto betreft wordt indien mogelijk iets gedaan.

Service
Anoniem
16/10/2014
8

Een acht is een heel goed cijfer van een tevreden klant

Service
Anne van der Stoep (Boven-Leeuwen)
15/10/2014
10

De klant is daar ECHT koning !

Service
Frans van der Stoep (Boven-Leeuwen)
15/10/2014
10

zeer klant vriendelijk, toegankelijk, zeer behulpzaam, gezellig personeel die alle tijd voor je nemen!

Service
Dhr. F.G. Wouters (Druten)
13/10/2014
9

je wordt correct behandeld en netjes te woord gestaan.

Service
Anoniem
07/10/2014
9

Goede betrouwbare dealer met uitstekende service.

Service
T.T.C.B. van der Sluijs
03/10/2014
8

vriendelijk personeel

Service
Wilma de Leeuw (Boven-Leeuwen)
03/10/2014
10

ben gewoon tevreden, overleggen en het is goed

Service
Anoniem
29/09/2014
9

vriendelijk, snel, accuraat, kundig, duidelijke uitleg

Service
Anoniem
24/09/2014
9

snel ,goede service klantvriendelijk

Service
Anoniem
23/09/2014
9

goede service, je wordt snel geholpen, aardige werknemers.

Service
Anoniem
23/09/2014
9

Duidelijk en geen nummer

Service
Bas.Ouwens (Dordrecht)
19/09/2014
10

Klantgericht, Vriendelijk, Open, Eerlijk, Duidelijk, Servicegericht.

Service
Harry Janssen (Arnhem)
19/09/2014
10

mijn dealer voldoet aan de verwachtingen

Service
Ronald van Vierzen (Nijmegen)
19/09/2014
10

1. Vertrouwen; 2. service; 3. klantvriendelijkheid

Verkoop
Gerda Noij (Ewijk)
11/09/2014
8

Heb nog geen klachten gehad , personeel is altijd vriendelijk en beleefd.

Service
W. de Valk (Druten)
10/09/2014
10

Vakkundig, zeer voorkomend en vriendelijk personeel. Kortom : een prima garage !

Service
Will.H. van de Pol (Dreumel)
09/09/2014
8

kan deze dealer bij potentiele klanten van harte aanbevelen

Service
Leo Kuijpers (Beneden-Leeuwen)
02/09/2014
10

IK ben reeds 45 jaar tot volle tevredenheid klant bij deze dealer

Service
Anoniem
26/08/2014
10

De klantgerichtheid en de sfeer zijn goed!

Service
Anoniem
18/08/2014
9

Hoe lastig probleem ook is, mijn dealer zorgt er altijd voor dat het uiteindelijk tot tevredenheid wordt opgelost

Service
Jan van Coolwijk (Dreumel)
12/08/2014
9

Nou je wordt er altijd zeer vriendelijk ontvangen de Monteurs zijn goed ze geven je uitleg wat er precies is .ze staan altijd voor je klaar

Service
Anoniem
06/08/2014
8

Betrouwbaar, flexibel en klantgericht

Verkoop
Anoniem
06/08/2014
10

heb het contact met alle mederwerkers als heel prettig ervaren, voelde me serieus genomen en ben correct behandeld

Verkoop
Anoniem
05/08/2014
10

alles is goed geregeld en de service is goed.

Service
Anoniem
05/08/2014
9

Correctheid, vriendelijkheid, duidelijkheid.

Service
Anoniem
04/08/2014
8

zeer betrouwbaar....

Service
Anoniem
04/08/2014
10

Super service, vriendelijk en persoonlijke aandacht.

Service
Anoniem
30/07/2014
8

Vriendelijkheid en behandeling

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
10

Klantgericht, vriendelijk, open, eerlijk, duidelijk, servicegericht

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
10

Ongelooflijke service en flexibiliteit.

Service
Marijke van Kerkhof (Beneden-Leeuwen)
16/07/2014
9

Vriendelijk, geweldige service en zeer behulpzaam, vertrouwd

Service
Anoniem
26/06/2014
8

eerlijk

Service
Anoniem
06/06/2014
9

Betrouwbaar, geen onnodige reparaties, afstemming over op korte termijn te vervangen onderdelen, prijsopgaaf vooraf.

Service
Anoniem
06/06/2014
10

Topbedrijf! Personeel zeer vakkundig, vriendelijk en denkt met klant mee!

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.